Liveni teraco
Ulepšajte svoj dom ili poslovni prostor
Prani kulir i mozaik
Stepeništa , terase, trotoari, dvorišta
Restauracija starih podova
Najsavremeniji alati i mašine
Previous
Next

Stevana Filipovića 24/j, Beograd, 11250 Železnik

tel: +381 63 8531 249

Restauracija teraco podova

Brušenje i poliranje svih vrsta kamena (teraco,mermer,granit,mozaik…) Podovi koji su dugo godina izloženi spoljašnjem uticaju ili uticaju ljudskog faktora su izgubili svoj prvobitni izgled nečistoćama koji su upili u samu strukturu materijala. Takva površina poda pre svega nije zdrava osobama koji ga često koriste a i izgled takvog poda je dosta drugačiji od prvobitnog izgleda, onog izgleda koji je ta površina imala kad su podne obloge postavljene.

Današnja tehnologija je dosta napradovala pa samim tim smo u mogućnosti da specijalnim mašinama i alatima dovedemo vaš pod do izgleda koji će biti isti onom izgledu koji ste imali kad je obloga postavljena na pod.

Nove tehnologije omogućile su sredstva zaštite kamenih površina, koje su u mnogome produžile vek trajanja i prvobitnog izgleda površine, što majstori koji su izvodili radove ranijih godina nisu bili u mogućnosti da koriste. Zaštita kamenih površina se vrši tečnim voskom odnostno tečnim silikonom zavisno od pozicije površine (spoljna, unutrašnja). Zaštita kamena imregnira (upije) u kamenu površinu i stvori film zaštite na samoj površini kamena što sprečava upijanje prljavštine i masnoća i samim tim održava prvobitan izgled koji je površina dobila nakon rekonstrukcije. Vek trajanja zaštite je do 12 godina.

zatvori